Svi naši proizvodi dolaze isključivo iz vlastite proizvodnje.

Nabavom domaće stoke hrvatskog uzgoja sa malih obiteljskih gospodarstava osigurava se kvalitetna sirovina, a tradicionalnom izradom u kontroliranim uvjetima uz primjenu HACCP sustava, te dimljenjem u klasičnim pušnicama, proizvodi naše tvrtke prepoznatljivog su okusa i kvalitete.

Poduzeće DIVANA-M d.o.o. uz vlastitu maloprodaju na prostoru Gradske tržnice Garešnica, Moslavačka ulica 12, već dugi niz godina svježim meso opskrbljuje mesnice na području Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske i Istarske županije.

Kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca od 2016. godine, u suradnji sa tvrtkom BPB Trade d.o.o., osigurali smo vlastiti prijevoz i distribuciju svježeg mesa te mesnih prerađevina.

 

Dimljeni hamburger

Špek soljen morskom soli, bez dodavanja aditiva, dimljen klasičnim načinom u pušnici na drva i piljevinu; okusom i mirisom vrača nas tradici sela i starog načina spravljanja mesnih delicija. Dobar tek!

Svinjske polovice

Svježe SVINJSKE POLOVICE iz domaćeg uzgoja u veleprodaji po povoljnim cijenama.

Mogućnost dostave.

Više informacija na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 095/8517-175