Tvrtka DIVANA-M d.o.o. postoji od 1997. godine. Sadašnjom djelatnošću – uslužno klanje stoke, obrada i prerada mesa i mesnih prerađevina – bavi se od 2005. godine. Sjedište društva je u Tomašici 11, Garešnica. Od 2013. godine na prostoru Gradske tržnice Garešnica, Moslavačka ulica 12, vršimo maloprodaju svježeg mesa i vlastitih mesnih prerađevina.

Tradicija proizvodnje i prerade mesa i mesnih prerađevina seže do 80-ih godina 20. stoljeća jer je tvrtka DIVANA-M d.o.o. slijednik obrtničke radionice „Bašljan“ čije se poslovanje proteže od 1980. godine pa sve do 2005. godine.

  • O-nama-1-1
  • O-nama-1-2
  • O-nama-1-3

Bjelovarsko-bilogorska županija kao i cijela Moslavina poznata je po stočarstvu, pa je smještajem proizvodnog pogona klaonice i prerade mesa u okolicu Garešnice, tvrtka DIVANA-M d.o.o., osigurala stalne količine kvalitetne domaće stoke uzgojene na obližnjim malim obiteljskim gospodarstvima.

Provjerene recepture naših proizvoda baziraju se na tradicijskoj obiteljskoj proizvodnji uz stalnu prilagodbu modernim tehnologijama te propisima Europske Unije. U proizvodnom procesu izbjegava se upotreba suvremenih dodataka i aditiva, te korištenjem sirovina isključivo domaćih proizvođača sa poljoprivrednih gospodarstava iz okolice osiguravamo stalnu kvalitetu naših proizvoda. Zadržavanjem tradicionalnog načina salamurenja i dimljenja mesa u klasičnim pušnicama proizvodi naše tvrtke prepoznatljivog su okusa i kvalitete.

  • kvaliteta1

Jedan od najznačajnijih aspekata u proizvodnji i distribuciji svježeg mesa i proizvoda od mesa je kvaliteta i sigurnost. Uvođenjem HACCP sustava osigurana je kontrola kompletnog proizvodnog procesa kao i slijedivost svakog pojedinog proizvoda.

Klaonica i prerada mesa:

DIVANA-M d.o.o.

Adresa: Tomašica 11,Garešnica 43280

Telefon: 043/544-123

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Petar Berislav Bašljan: 095/8517-175

Distribucija:

BPB TRADE d.o.o.

Adresa: Tomašica 11,Garešnica 43280

Telefon: 043/544-123

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Petar Berislav Bašljan: 095/8517-175

 

Klaonica i prerada mesa

Kvaliteta i sigurnost

Transport i distribucija